Psicoteràpia a Reus

Contacta amb Centre de Psicodiagnòstic i Psicoteràpia si necessites més informació dels nostres serveis!

hombre en consulta psicológica

Ansietat

L'ansietat és una resposta de l'organisme cap a aquelles situacions o moments difícils, les seves característiques principals són els sentiments d'angoixa o por sobre situacions quotidianes, l'acceleració del ritme cardíac i respiració, sudoració, entre d'altres. 


En algunes ocasions, quan es passa per una crisi d'ansietat, es generen situacions de pànic les quals, en moltes ocasions, es poden confondre els seus símptomes amb els d'un infart.

El que pots fer per prevenir aquestes sensacions o sentiments és que puguis evitar els llocs o algunes situacions que et generin por o estrès. No obstant això, si els símptomes continua, un tractament pot servir-te de molta ajuda.

Problemas sexuales

Problemes sexuals

Problemes sexuals Són moltes les persones que al llarg de la seva vida experimenten algun tipus de problema sexual, sent una cosa normal i que desapareix després de cert temps. Comunament, tenen el seu origen a causa d'estrès, alguna malaltia, cansament, duels, separacions, pors i en algunes ocasions conflictes amb la parella; tot això fa que es generi menys o cap desig sexual. 


Si tens algun tipus de problema sexual, no dubtis a buscar-nos, a Centre de Psicodiagnòstic i Psicoteràpia trobaràs l'ajuda a aquestes situacions, ja que comptem amb professionals especialitzats que buscaran la manera d'ajudar-te. dona en consulta.

mujer en consulta psicológica

Psicològica Psicoteràpia d'adults

La psicoteràpia d'adults és el tractament que s'aplica un cop assolit el diagnòstic individualitzat. La seva finalitat és la d'ajudar al pacient a modificar els pensaments i comportaments que generen malestar i insatisfacció en el dia a dia, proporcionant-li les eines indispensables per identificar-los i canviar-los. 


Al Centre de Psicodiagnòstic i Psicoteràpia comptem amb psicòlegs especialitzats en la psicoteràpia de parella a Reus i en altres àrees de la psicologia, que estudiaran cada cas en concret per establir el tractament més apropiat. Contacteu amb nosaltre

Què tractem

 hombre acostado
mujer acostada
 persona con espejo
pareja disgustada
pareja sonriendo
persona tomando notas
 persona sentada en comedor
persona triste
paisaje
Psicoterapia Adolescente
Mediación de conflictos y Coordinación de Coparentalidad
© 2020 CENTRE DE PSICODIAGNÒSTIC I PSICOTERÀPIA Tots els drets reservats
Produït per PA Digital