Psicòleg a Reus

Comptem amb un equip de psicòlegs experimentats, posa't en contacte amb nosaltres

T'oferim ajuda psicològica

Per brindar a cada pacient el tractament i l'atenció adequats duem a terme una avaluació psicològica prèvia a través de la qual podrem conèixer cada cas en profunditat, una cosa summament important perquè la teràpia tingui efecte. D'aquesta manera, atenem als nostres pacients de forma totalment personalitzada mitjançant una àmplia concepció del context social i personal de cada persona. Et escoltarem atentament fins a trobar la solució perfecta per a tu.


Som un equip de psicòlegs experimentats i preparats per acompanyar-te durant aquest procés de curació i precisament per això som conscients de la importància que té la salut mental per a l'ésser humà. La nostra única finalitat i major satisfacció és el teu benestar emocional, indiferentment de quins siguin els motius que t'han portat a estar així.

Proporcionem diferents tipus de serveis ja que treballem diferents especialitats com el psidiagnóstico o la psicoteràpia tant per a adults i nens com per a parelles. No tens cap necessitat de seguir passant-ho malament. Deixa't ajudar per professionals en la matèria i no descuidis la teva salut, que també depèn de l'àmbit psicològic i emocional.

Sol·licita la nostra atenció psicològica, estarem encantats d'ajudar-te brindant-te el tractament més apropiat per al teu cas. Pots confiar en nosaltres plenament ja que treballem amb un sol objectiu: el teu benestar. T'esperem a Reus!

Presentació currículum del director

A Centre de Psicodiagnòstic i Psicoteràpia comptem amb la col·laboració especial d'un psicòleg especialista que, a més, és el director del nostre gabinet de psicologia.


Miquel Alcaraz Fernández, a més de llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona, ha obtingut un currículum gens menyspreable al llarg de tots els anys de servei al pacient, tal com es pot observar aquí:

III Congrés Fundació Noves Claus Educatives. Bilbao 2006.

Assistent virtual al 5è, 6è, 7è, 8è, 9è, 10è, 11è, 12è, 13è i 14è Congrés Virtual de Psiquiatria. Psiquiatria.com. Del 2004 al 2013 els dos inclosos.

Demana ajuda psicològica si ho necessites. T'esperem!

© 2020 CENTRE DE PSICODIAGNÒSTIC I PSICOTERÀPIA Tots els drets reservats
Produït per PA Digital